disclaimerInformatie over de inhoud van deze website: De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Stiksels en Stijl. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiŽren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Stiksels en Stijl. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Stiksels en Stijl met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Alle rechten op Stiksels en Stijl en alle informatie op deze website berusten volledig bij Stiksels en Stijl en haar partners. Stiksels en Stijl behoudt alle rechten voor. Alle informatie - in welke vorm dan ook - wordt beschermd door het auteursrecht, merkenrecht, handelsnaamrecht of ander intellectuele- of industriŽle eigendomsrecht en blijft ten alle tijde eigendom van Stiksels en Stijl en haar partners. Voor de samenstelling, het uiterlijk en de inhoud van alle pagina's van Stiksels en Stijl geldt: © 2011 Stiksels en Stijl.